Ευχαριστήριο Μήνυμα

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους στην πρώτη συνάντηση Γονέων και Κηδεμόνων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/10/2019, με το Διευθυντή και το Σύλλογο Διδασκόντων Καθηγητών.
Για όσους γονείς δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν τους ενημερώνουμε επιγραμματικά πως συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου-στους παρόντες διανεμήθηκε ο σχολικός κανονισμός-, στις ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό και σε δομές. Επιπλέον, συζητήθηκε η συμμετοχή των μαθητών σε εκπαιδευτικά προγράμματα και οι διαδικασίες πραγματοποίησης διδακτικών και πολυήμερων εκδρομών. Ο Διευθυντής κος Μαρίνης, εκτός των άλλων, τόνισε ιδιαίτερα τον παιδαγωγικό ρόλο του σχολείου και το ενδιαφέρον που δείχνουν οι καθηγητές για τους μαθητές τους όχι μόνο σε ό,τι αφορά το μαθησιακό τομέα αλλά κυρίως τον ψυχολογικό και παιδαγωγικό.
Ελπίζουμε σε μια καλή συνεργασία μεταξύ των γονέων και των καθηγητών από την οποία ωφελημένοι θα βγουν μόνο οι μαθητές. Ας φροντίσουμε όλοι μας τα παιδιά μας να έχουν καλύτερο μέλλον από εμάς. Και ευχόμαστε στην επόμενη συνάντηση να μας τιμήσουν με την παρουσία τους ακόμα περισσότεροι γονείς

Ο Διευθυντής
και οι Καθηγητές

Τα σχόλια είναι κλειστά.