«1ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη» του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας ΑΜΚΕ, Δ.Τ. Envolve Entrepreneurship

Εγκρίθηκε ο  Μαθητικός Διαγωνισμός  με τίτλο: «1ος ΠανελλήνιοςΜαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη» του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας ΑΜΚΕ, Δ.Τ. Envolve Entrepreneurship Greece που απευθύνεται σε μαθητές/-τριες όλων των τάξεων Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων της χώρας για το σχολικό έτος 2020-2021 και θα υλοποιηθεί από τις 12 Σεπτεμβρίου 2020 έως και τις 2 Απριλίου 2021. Οι μαθητές/-τριες Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων εκτός του νομού Αττικής, εάν δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης, θα συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στόχος του ανωτέρω διαγωνισμού είναι να δώσει το ερέθισμα στους/στις μαθητές/-τριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα, θέτοντας την προστασία του περιβάλλοντος και την προοπτική ανάπτυξης των επόμενων γενεών στο επίκεντρο της στρατηγικής τους.

Μπορείτε να “κατεβάσετε” όλα τα σχετικά έγγραφα ΕΔΩ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.