Μηχανογραφικό Δελτίο 2022: Δημιουργία κωδικών

Όσοι μαθητές/όσες μαθήτριες ενδιαφέρεστε να υποβάλετε Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Π.Μ.Δ. για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ, θα πρέπει να έρθετε στο σχολείο από την Τρίτη 21 Ιουνίου ως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου, για να αποκτήσετε προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).
Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορείτε μετά από την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ, να προχωρήσετε αρχικά στην επεξεργασία και τελικά στην οριστική υποβολή του Μ.Δ., κατόπιν νεότερης εγκυκλίου.
Συγκεκριμένα, προσωπικός κωδικός ασφαλείας αποδίδεται σε:
  • Τελειόφοιτους και απόφοιτους που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2022, προκειμένου να υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.
  • Τελειόφοιτους που δε συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2022, προκειμένου να υποβάλλουν Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.
  • Απόφοιτοι με την κατηγορία 10% που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς νέα εξέταση για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2022, προκειμένου να υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.