Δωρεά βιβλίου

Ευχαριστούμε τη Φωτεινή για την προσφορά αυτού του βιβλίου στη βιβλιοθήκη μας! Το βιβλίο μπορείτε να το ζητήσετε από την υπεύθυνη καθηγήτρια της Βιβλιοθήκης. Είναι διαθέσιμο για χρήση ενός του σχολείου.

Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου:

” […] Οδηγός σπουδών για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση […] για να βοηθήσει χιλιάδες μαθητές να επιλέξουν σπουδές, να μάθουν για τα επαγγέλματα και να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους.
Ξεχωριστές καινοτομίες και πρωτογενές υλικό περιλαμβάνονται σε αυτό το […] βιβλίο […] για να δώσουν στους μαθητές και σε υποψηφίους των πανελλαδικών χρηστικές πληροφορίες. Πέρα από την επαυξημένη πραγματικότητα, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε ή/και να εκτυπώσετε μέρη του βιβλίου, μέσα από το smartphone σας, απλά ανοίγοντας την κάμερά σας σε συγκεκριμένα σημεία του! Φυσικά, όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το περιεχόμενο. Μπορείτε να εμφανίσετε δεδομένα επαυξημένης πραγματικότητας, να παρακολουθήσετε ζωντανές συνεντεύξεις και να ακούσετε ηχητικό υλικό. Το μόνο που θα χρειαστείτε, είναι η κάμερα του κινητού σας ή/και να «κατεβάσετε» την εφαρμογή SXOLES από το Play ή το App Store.
Παράλληλα, πέρα από τις έξυπνες αυτές εφαρμογές, στις σελίδες του θα ανακαλύψετε έγκριτη και έγκυρη ενημέρωση:
– Για το αντικείμενο σπουδών κάθε τμήματος, τη βάση εισαγωγής, τις προοπτικές απασχόλησης
– Για τα νέα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων όλων των Α.Ε.Ι. όπως διαμορφώθηκαν σύμφωνα με το νέο προσοντολόγιο
– Για τις παγίδες και τις άγνωστες πληροφορίες που σχετίζονται με τα τμήματα αλλά και τα επαγγέλματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
– Για όλες τις σημαντικές διαδικασίες & εγκυκλίους που αφορούν το μηχανογραφικό, τις μετεγγραφές, το σύστημα εισαγωγής, τις ειδικές παθήσεις, την ελάχιστη βάση εισαγωγής κ.ά.
Επίσης, […] σε αυτό το βιβλίο θα διαβάσετε αποκλειστικές μελέτες για τα επαγγέλματα του μέλλοντος και τις καινοτόμες εξειδικεύσεις, στοιχεία που θα βοηθήσουν κάθε μαθητή να κάνει έξυπνες επιλογές. Παράλληλα, για κάθε πρόγραμμα σπουδών, θα αντιληφθείτε πώς ένας απόφοιτος, μπορεί να ακολουθήσει μια διαφοροποιημένη σταδιοδρομία. Να «χτίσει» δηλαδή μια προοπτική καριέρας, όπου θα συνδυάσει το πτυχίο του με δυναμικά πεδία και κλάδους αξιοποιώντας τη διεπιστημονικότητα.”

Τα σχόλια είναι κλειστά.