Ημέρα Αθλητισμού (27/09/2019)

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος (27-9-2019) με επιτυχία οι αθλητικοί αγώνες στα πλαίσια της Ημέρας των Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων. Τη διοργάνωση και τη γενική εποπτεία των Αγώνων είχε η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Μπότση Ελένη, ενώ οι υπόλοιποι καθηγητές του Συλλόγου φρόντισαν για την ασφάλεια των μαθητών εφημερεύοντας στο χώρο.
Μαθητές συμμετείχαν στον Αγώνα Δρόμου 1000 μέτρων που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο (Πρόνοια) Περάματος και στη συνέχεια, στο γήπεδο του σχολείου, στους τρεις πρώτους νικητές των κατηγοριών Αγοριών και Κοριτσιών απονεμήθηκαν μετάλλια από τις καθηγήτριες Βασιλειάδου Άννα και Γεωργιάδου Αθηνά.
Πιο συγκεκριμένα, μετάλλιο πήραν οι μαθήτριες Ζαρκάδα Ηρώ (1η), Δούλου Αθηνά (2η) και Τερκούτσι Έντζι (3η), ενώ από τους μαθητές βραβεύτηκαν οι Καλογερόπουλος Θοδωρής (1ος), Ζαχαράτος Νικόλαος (2ος) και Ιωαννίδης Ιορδάνης (3ος).
Αμέσως μετά την απονομή των μεταλλίων μαθητές και καθηγητές παρακολούθησαν επίδειξη και διαγωνισμό σε ασκήσεις καλλισθενικής εκγύμνασης. Μετά το πέρας των ασκήσεων αυτών οι μαθητές χωρισμένοι σε ομάδες συμμετείχαν σε αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.